Zamieszczone przez krystiano
Święta, choinka, prezenty i inne pierdolety...
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Się podpytam: mocno jesteście w temacie zaawansowani...?
Się pochwalę: dziś już ubraliśmy choinkę, 95% prezentów kupione, harmonorgam odwiedzin rodziców i dziadków ustalony
Z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że ten durnowany owczy pęd do kupowania prezentów światecznych w ostatniej chwili po raz kolejny mnie ominie
No i czujecie tą "magię świąt"? Bo ja za "kajtka" jeszcze ją czułem, a dziś to poprostu zwykła komercja - no bo jak już widzę, że nawet opłatek sprzedawany jest w galeriach handlowych przez śnieżynki w spódniczkach ledwo przykrywajacych majtki, a pierwsze dekoracje świąteczne w marketach odpalane są 2 listopada (przy czym jeszcze przed 1 listopada szykowane są w tych sklepach "stendy" na bombki) to chyba coś jest zupełnie nie tak... Cóż, znak czasu chyba :? ...
-
-
Mnie bardziej od komercji w marketach żenuje fakt że w święta sraty-pierdaty w TV i podniosłe hasła w stylu "...szanujmy się, poczujmy jak Bóg się rodzi, krzesajmy rodzinnego ducha, opłatki, kolędy...", a 3 dni po świętach na przejściu dla pieszych bez sygnalizacji jeden do drugiego:
"czego leziesz prosto pod auto Ty w du.ę jeb..ny h.ju, następnym razem cię kur.o rzojadę"
i odpowiedź:
"spierd..j zaj..ana hu.ozo, nie widzisz że piesi idą"
Taaaa...w święta czcijmy pokój i Boga, ale zaraz po świętach każdy jest spowrotem szeryf :roll:Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12dziś już ubraliśmy choinkę
My tam konsekwentnie ubieramy w wigilię, a nie trochę po Wszystkich Swiętych :P
Zamieszczone przez Agamek12No i czujecie tą "magię świąt"?
Na razie czuję magię świąt w robocie. K........a, czy jak ludzie chcą coś kupic w danym roku, żeby mieć fv, to wszyscy rok w rok muszą czekać z zamówieniami do połowy grudnia ?Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zwolinZamieszczone przez Agamek12dziś już ubraliśmy choinkę
My tam konsekwentnie ubieramy w wigilię, a nie trochę po Wszystkich Swiętych :P
Zamieszczone przez zwolinNa razie czuję magię świąt w robocie. K........a, czy jak ludzie chcą coś kupic w danym roku, żeby mieć fv, to wszyscy rok w rok muszą czekać z zamówieniami do połowy grudnia ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że ten durnowany owczy pęd do kupowania prezentów światecznych w ostatniej chwili po raz kolejny mnie ominie
Zamieszczone przez Agamek12No fakt, tu trochę mnie poniosło... Ale jakoś nie umiałem odmówić córce która niemal ze łzami w oczach poprosila mnie, żebym kupił "tą choinkę"...
I to jest wg mnie magia świąt , my tego nie poczujemy bo jesteśmy stare dziady i w dodatku jeździmy w aucie w kapeluszach , ale najważniejsze jest to aby dziecku dać tą przyjemność podróżowania po krainie ich marzeń i wyobraźni i jeśli to nam się uda to uwierz mi nie one będą miały łzy w oczach.
Pozdrawiam i wesołych świąt
Komentarz
-
-
hubert78, piknie napisane Teraz to ja mam lzy w oczach Tez tak kiedys zrobie jak juz bede mial malenstwoJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Tak mi się skojarzyło
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Im jestem starszy(18+ :szeroki_usmiech ) tym mniej czuje magie świąt, z roku na rok klimat coraz gorszy, z roku na rok jedzenie coraz gorsza bo produkty z których sie je szykuje sa beznadziejne...sam już nie wiem czy przestajemy czuć klimat dlatego, ze jesteśmy starsi czy dlatego, że po prostu czasy się zmieniają...gdzie tradycja powoli zaczyna nic nie znaczyć albo przestaje być "modna"...
My choinkę ubieramy w wigilię :wink: chociaż jak widzę pogodę to się boję że święta spędzę z pingwinami a nie w domu.Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Pytanie do kolegów z latoroślami kilkunastoletnimi.
Kiedy Wasze dzieciaki zorientowały się, że Mikołajowi pomaga ktoś tutejszy?
U mnie syn (7 lat) wciąż wierzy w Mikołaja. Jak w filmach są sceny, gdie okazuje się, że Mikołaj jest przebrany to udaje, że tego aspektu nie zarejestrował (choć w innych sprawach jest "przekumaty")
Koledzy mu w szkole klarują, a on swoje, że jak do nich nie przychodzi to trudno, do niego przychodzi i koniecbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
macherstudio, Mocne.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12hubert78, żeby tak jeszcze człowiek miał czas na takie spacery i blisko miejsce, z którego mozna wyciąć choinkę...
Liczę że dasz radę
PS Spontanicznie nie zawsze znaczy źle
Komentarz
-
-
ŚWIĘTA przez duże Ś to były moi mili za komuny - tylko praktycznie wówczas można było zjeść takie frykasy jak cytrusy, czy słodycze, TV miało 2 kanały, chyba, że wcześniej spalił się jakiś Rubin , żadnych n-ek, kompów, konsol, vod itp., tylko rodzinna atmosfera i jedzenie + prezenty, których nie można było uświadczyć na co dzień ... A teraz ... sami wiecie - porównując do tamtych lat święta są cały rok ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78Zamieszczone przez Agamek12hubert78, żeby tak jeszcze człowiek miał czas na takie spacery i blisko miejsce, z którego mozna wyciąć choinkę...
Liczę że dasz radę
PS Spontanicznie nie zawsze znaczy źle
Komentarz
-
Komentarz